Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور کوچک گویانا که در حال حاضر، هیچ نفتی تولید نمی‌کند، می‌تواند ظرف ۵ سال آینده از کشور ونزوئلا که یکی از اعضای اوپک است، تولید نفت بیشتری داشته باشد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، کشور کوچک گویانا که در حال حاضر هیچ نفتی تولید نمی‌کند، می‌تواند ظرف ۵ سال آینده، از کشور ونزوئلا که یکی از اعضای اوپک است، تولید نفت بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی‌ که تحریم‌های آمریکا شیب کاهش تولید ونزوئلا را، از گذشته هم سریع‌تر کرده است، طبق تخمین‌های شرکت اکسون موبایل، تا سال ۲۰۲۵ می‌تواند تولید نفت خود را به ۷۵۰۰۰۰ بشکه در روز برساند.

این غول نفتی با مشارکت شرکت هس و شرکت سی‌ناک چین، قرار است یکی از بزرگترین میادین نفتی دریای عمیق را که به تازگی در سواحل گویانا کشف شده است، توسعه دهند.

این شکوفایی نفتی در حالی صورت می‌گیرد که تولید نفت ونزوئلا با تحریم‌های آمریکا هر روز بیشتر کاهش می‌یابد. تولید نفت ونزوئلا در ۳ سال گذشته به ۵۰ درصد خود تقلیل یافته است و طبق داده‌های گروه انرژی راپیدان، تحریم‌های آمریکا می‌تواند باعث سقوط تولید نفت این کشور تا سطح ۶۰۰ هزار بشکه در روز شود.

مادورو، رییس‌جمهور ونزوئلا، تهدید کرده است که مانع توسعه این میدان نفتی شود و جلوی فعالیت‌های اکتشافی اکسون در دریاهای مورد اختلاف گویانا را بگیرد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اوپک قیمت نفت ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: طرح اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور در حوزه تولید ایجاد کرده و باعث افزایش مشارکت مردم در تولید می‌شود. - اخبار سیاسی -

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اهمیت لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، اظهار کرد: دولت سال گذشته برای تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید، لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارائه کرد که بهتر است هر چه زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد و با توجه به اهمیت موضوع تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه کاهش مالیات بر سودهای تولیدی فرصت بیشتری برای تولیدکنندگان به منظور سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند، افزود: کاهش مالیات عملکرد تولید، تغییر در قوانین مالیاتی کشور با محوریت افزایش جذابیت کسب‌وکارهای موجود و همچنین راه‌اندازی تولید از جمله اهداف دولت از تدوین طرح مذکور است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه کاهش مالیات بر سود یا عملکرد واحدهای تولیدی می‌تواند فرصت‌ و امکان برای سرمایه‌گذاری بیشتر را فراهم کند، ادامه داد: با این لایحه مالیات از سمت تولید به سمت مالیات مصرف برده شده  و از این روش مالیات برای تولید کاهش یافته و انگیزه برای سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود.

قادری تصریح کرد: در حال حاضر دولت این عدد را از 25 درصد به 15 درصد کاهش داده است اما بهتر است این میزان کاهش یابد که بتوانیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور و افزایش مشارکت مردم در تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لایحه مذکور کمک می‌کند که مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی افزایش یابد، گفت: با تصویب و اجرای درست این لایحه مالیات، بر سود واحدهای تولیدی کاهش می‌یابد و در کنار آن مالیات بر فعالیت‌های غیرمولد افزایش یافته و منابع از سمت فعالیت‌های غیرمولد به سمت فعالیت‌های مولد کشیده می‌شود و این مهم انگیزه را جهت سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های تولیدی را افزایش می‌دهد.

نماینده شیراز در مجلس عنوان کرد: با توجه به شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) ضروریست لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، هر چه زودتر در مجلس تعیین تکلیف و از سوی دولت اجرایی شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه‌ تولید از میدان‌های نفتی با استفاده از ظرفیت دانش بنیان
  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟