Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@04:41:50 GMT

کاهش واردات "نفت هند" از کشورهای عضو اوپک

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۸۵۵۱

کاهش واردات 'نفت هند' از کشورهای عضو اوپک

خبرگزاری میزان- داده های کشتیرانی هند نشان داد که واردات نفت هند از کشور های عضو سازمان اوپک در ماه اکتبر با ۷۳ درصد کاهش به کمترین سطح خود از سال ۲۰۱۱ تاکنون رسید. تاریخ انتشار: 17:34 - 28 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۹۲۴۷

به گزارش خبرگزاری میزان،  شبکه خبری "ان دی تی وی" گزارش داد: هند که به صورت سنتی ۸۰ درصد از نیاز خود به نفت را از طریق واردات از کشور های عضو سازمان اوپک تامین می کرده است، سعی کرده منابع تامین نفت خود را گسترده تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند به عنوان سومین کشور بزرگ وارد کننده نفت، در ماه اکتبر ۴.۵۶ میلیون بشکه نفت خام در روز نفت وارد کرده است. این مقدار ۳.۳ درصد کمتر از واردات نفت هند در مدت مشابه در سال گذشته است. از این مقدار ۳.۴۳ میلیون بشکه نفت خام مربوط به واردات نفت هند از کشور های عضو سازمان اوپک بوده است.

در ماه سپتامبر، به دلیل حمله پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان سعودی و کاهش شدید تولید نفت این کشور، تولید نفت سازمان اوپک به کمترین مقدار خود در هشت سال گذشته رسید.

در ماه اکتبر، عراق بزرگ ترین کشور صادر کننده نفت به هند بود درحالی که عربستان در جایگاه دوم قرار گرفت.

احسان الحق یک تحلیل گر مسائل نفتی در شرکت "اینفینیتیو" گفت: عربستان سعودی قیمت رسمی فروش خود را افزایش داده است. این امر سبب شد تا تعدادی از مشتریان نفتی این کشور به عراق و سایر تولید کنندگان نفتی رجوع کنند.

عربستان سعودی قیمت رسمی فروش نفت خود را در ماه اکتبر ۰.۶۰ دلار افزایش داد درحالی که قیمت رسمی نفت عراق ۰.۳۰ دلار اعلام شده بود.

هند برای جبران کاهش واردات نفت از عربستان سعودی، خرید این محصول از کشورهایی چون نیجریه، کویت و مکزیک را افزایش داده است.

همچنین دهلی نو در ماه اکتبر حدود ۳۳۶ هزار بشکه نفت خام در روز از آمریکا وارد کرد که این مقدار ۷.۵ درصد از مقدار کل واردات نفت هند محسوب می شود. در ماه اکتبر، نیجریه و آمریکا به ترتیب سومین و چهارمین منبع نفتی هند بوده اند.

هند خواهان کاهش قیمت های گران نفت برای کشور های آسیایی است. اما اوپک معتقد است که این قیمت برای تمام خریداران نفت به صورت یکسان و بر اساس بازار تعیین می شود.

این کشور به سازمان اوپک فشار آورده است تا قیمت های این محصول را حفظ کند. دهلی نو همچنین به سازمان اوپک اعلام کرده است که قیمت های غیر واقعی که از اصول بازار به دور هستند به کشور های وارد کننده نفت صدمه می زنند.

مجموع تقاضای نفت خام هند حدود ۴.۶ میلیون بشکه در روز است که این کشور را در رتبه سومین مصرف کننده بزرگ جهان پس از آمریکا و چین قرار می‌دهد.

این کشور به دلیل پیشرفت سریع اقتصادی، افزایش طبقه متوسط جامعه و افزایش خرید وسایل نقلیه موتوری بسیار به انرژی احتیاج دارد.

منبع: ايرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان پیشرفت افزایش طبقه وسایل نقلیه قیمت مصرف کننده غیرواقعی محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳

وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس اعلام کرد واردات این کشور از ایران در سال میلادی گذشته با رشد ۱۵.۵ درصدی به بیش از ۲۰۰ میلیون پوند رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس، کل تجارت این کشور با ایران در سال 2022 بالغ بر 389 میلیون پوند بوده که این رقم با افزایش 34 میلیون پوندی معادل 8.7 درصد به 423 میلیون پوند در سال 2023 رسیده است.

صادرات انگلیس به ایران در سال میلادی گذشته 222 میلیون پوند و واردات این کشور از ایران 201 میلیون پوند بوده که حاکی از تعادل نسبی در تراز تجاری دو کشور است.

صادرات انگلیس به ایران در سال 2023 با رشد 3.3 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده اما واردات این کشور از ایران 15.5 درصد رشد کرده است.

ایران در میان شرکای تجاری انگلیس در سال 2023 رتبه 113 را داشته و تنها 0.1 درصد از کل تجارت این کشور را به خود اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش از کل صادرات 222 میلیون پوندی انگلیس به ایران در سال میلادی گذشته 68 میلیون پوند مربوط به صادرات کالا بوده و 154 میلیون پوند نیز شامل صادرات خدمات به ایران بوده است. صادرات کالاهای انگلیسی به ایران در این سال رشد 7.9 درصدی داشته و صادرات خدمات به ایران افزایش 1.3 درصدی داشته است.

انگلیس در این سال همچنین 16 میلیون پوند کالا و 185 میلیون پوند خدمات از ایران وارد کرده است. واردات کالای انگلیس از ایران رشد 5.9 درصدی و واردات خدمات از ایران افزایش 17.8 درصدی داشته است.

محصولات پزشکی و دارویی مهم‌ترین کالای صادراتی انگلیس به ایران در سال 2023 بوده و 12.5 میلیون پوند از این گروه کالایی به ایران صادر شده است. میوه و سبزیجات نیز با رقم 4.2 میلیون پوند مهم‌ترین گروه کالایی وارداتی انگلیس از ایران در این سال بوده است.

در موضوع خدمات، مسافرت و گردشگری بخش عمده‌ای از تجارت دو کشور را به خود اختصاص داده است به طوری که 130 میلیون پوند از صادرات خدمات انگلیس به ایران در سال 2023 مربوط به مسافرت و گردشگری و 168 میلیون پوند از واردات خدمات این کشور از ایران مربوط به همین مقوله بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین